Heraclesnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Heracles Almelo Statistieken

Topscorers

Eredivisie 2024/2025
# Speler Goals
Nog geen goals gescoord.

Meeste assists

Eredivisie 2024/2025
# Speler Assists
Nog geen assists gemaakt.

Meeste gele kaarten

Eredivisie 2024/2025
# Speler Kaarten
Nog geen gele kaarten.

Laatste Uitslagen

Club Friendlies 1 2024
Resultaat
PSV 1 - 1
7 januari 2024
Heracles Almelo
Club Friendlies 3 2024
Resultaat
Preußen Münster 0 - 0
19 juli 2024
Heracles Almelo
Heracles Almelo 1 - 1
13 juli 2024
Dender
Eredivisie 2024/2025
Resultaat

Heracles Almelo

Positie 10
Plaats Almelo
Stadion Polman Stadion
Opgericht 1903
Capaciteit 12.500
Coach Erwin van de Looi

Welkom op de Heracles Statistiekenpagina voor dit seizoen! Duik in de cijferwereld van Heracles Almelo en ontdek alles over de prestaties in de Eredivisie, KNVB Beker en eventuele Europese avonturen. Volg de sterren van het Polman Stadion hier en houd jezelf op de hoogte van de nieuwste feiten en cijfers van deze trotse club uit Overijssel.

Competitiestatistieken

Heracles Almelo heeft dit seizoen al een indrukwekkende reeks wedstrijden in de Eredivisie neergezet. Van glorieuze overwinningen tot leerzame nederlagen en spannende gelijke spelen. Hier vind je het totale aantal doelpunten dat de voetballers hebben gescoord en geïncasseerd, een spiegel van de aanvallende flair en defensieve stabiliteit van de ploeg. Waar staat Heracles op de ranglijst? Deze statistieken vertellen het verhaal.

Topscoorders

Wie zijn de scherpschutters van Heracles Almelo dit seizoen? Deze sectie belicht de spelers die Heracles naar de overwinning schieten. Van spitsen tot middenvelders en verdedigers; ontdek wie de topscorerslijst aanvoert en hoeveel keer ze de netten hebben laten trillen.

Assisten

Assists zijn het goud van het voetbal en bij Heracles Almelo hebben ze enkele ware kunstenaars in het veld. Ontdek welke spelers de meeste assists op hun naam hebben staan en wie de aanjagers zijn van het creatieve spel dat Heracles zo kenmerkt.

Gele en Rode kaarten

Fair play is een kernwaarde in het voetbal. Deze sectie geeft inzicht in de discipline van het Heracles-team, door het aantal gele en rode kaarten dat de spelers hebben ontvangen te belichten. Wie zijn de boosdoeners en wie zijn de gentlemen op het veld?

Uitslagen

Van zinderende zeges tot pijnlijke nederlagen; in dit onderdeel vind je een compleet overzicht van alle uitslagen van Heracles Almelo in het huidige seizoen. Analyseer de resultaten en volg de ontwikkeling van de zwart-witten in de Eredivisie.

Tussenstand

Waar bevindt Heracles zich momenteel in de Eredivisie? Vechten ze voor Europees voetbal, een stabiele middenmootpositie of is het overleven in de onderste regionen? Deze tussenstand biedt een actuele snapshot van de positie van Heracles Almelo.

Bekerprestaties

Heracles’ jacht op bekerglorie! Volg de prestaties van Heracles in de KNVB Beker hier, waar ze strijden om die felbegeerde trofee naar Almelo te brengen.

Europese prestaties

Indien Heracles Almelo zich weet te kwalificeren, hoe presteren zij dan op het Europese toneel? Deze sectie geeft je alle ins en outs van de Europese campagne van Heracles, van de voorrondes tot de eventuele groepsfases.

Clubstatistieken

Het Polman Stadion, de rijke historie vanaf de oprichting in 1903, en nog veel meer. In deze sectie vind je de essentiële informatie die elke Heracles-supporter zou moeten kennen over hun geliefde club.

Blijf de Heracles Statistiekenpagina volgen voor de meest actuele cijfers van Heracles Almelo. We updaten de data frequent, zodat jij als echte fan nooit iets mist van de prestaties van jouw favoriete club.

Heraclesnieuws.nl

Bezoek Heraclesnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Heracles Almelo van Almelo. Blijf op de hoogte van de laatste Heracles Almelo transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Heracles Almelo wedstrijden.

Heraclesnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Heraclesnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Heraclesnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Heraclesnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.